Select Page

Program:

Bli med på en dag full av innsikt, trender, praktiske tips og inspirasjon fra fremtredende eksperter og bedrifter!

08:30 – Velkommen til Vika Kino!

Innsjekking og kaffe

Dørene åpnes kl. 08:30 for innsjekking, kaffe og mingling.

09:00 – Øivind Magnussen, konferansier

Velkommen

Bransjekollega Øivind ønsker oss velkommen og loser oss gjennom dagen!

09:15 – Cathrine Moksnes, Daglig Leder. – Naug & Rådgiverne

Hvordan skal merkevarer oppnå tillit hos forbrukere?

Les mer om foredraget!

Vi er vitne til et av de største tillitskiftene verden har sett. Tilliten til media, veldedige organisasjoner og store selskaper går drastisk ned. Men tilliten er ikke borte, den har bare flyttet seg. Enkeltindivider har blitt de nye stemmene, vi stoler på Uber-sjåfører og sover gjerne i fremmedes leiligheter gjennom AirBnB. Cathrine deler sine tanker om hvordan vi som markedsførere skal bygge tillit og gode relasjoner med kundene våre fremover.

09:50 – Matilda Dorotic, Førsteamanuensis – Handelshøyskolen BI

Maksimér potensiale gjennom å bygge sterke kunderelasjoner

Les mer om foredraget!

Flyselskaper, hoteller, kaffekjeder og klesbutikker  – alle lokker med kundeklubber og bonuspoeng for å få flere lojale kunder. Matilda vil i sitt foredrag vise til sin forskning hvor det er klare trender blant de selskaper som henter ut potensiale i sine lojalitetsprogrammer, mot de som ikke gjør det.

 10:20

Kaffepause

10:30 – Åsa Axelsson, CRM Manager – POLARN O. PYRET

Sveriges mest kjente brand – ett nytt kapittel

Les mer om foredraget!

Med et sterkt og godt likt varemerke assosiert med nostalgi, kvalitet og holdbarhet, startet endringsreisen til Polarn O. Pyret. En merkevare elsket av mange – med behov for å tiltrekke seg en bredere målgruppe. Hør om hvordan Polarn O. Pyret har omformet kundeinnsikt til kundefordeler og goodwill, utviklet kjøpsadferd hos sine mest verdifulle kunder, skapt et mer lønnsomt fordelsprogram samt motivert til kjøp gjennom veiledning.

11:20 – Petter Høie, Industry Lead Retail – Facebook

Hvordan bruke data og innsikt for økt relevans i en digital hverdag?

Les mer om foredraget!

Det skjer store endringer innen butikkhandelen. Hvilke endringer skjer og hvorfor skjer de og hvordan påvirker de oss? Hvordan kan vi utnytte CRM data og innsikt for og få en bedre forståelse, bli mer relevant og være konkurransedyktig i en digital hverdag.

 11:50

Lunch

13:00 – Gisle Almaas, Partner Manager – Google

Ta bedre styring på kundereisen! 

Les mer om foredraget!

Forbrukeren har endret seg og dette har konsekvenser for annonsører. Hvordan kan din bedrift få et fortrinn i den digitale transformasjonen? Hvordan skape nære og relevante kundeopplevelser? Stikkord er bruk av data, automatiserte løsninger, “lytte til kunden” og relevans i alle kontaktpunkter.

13:35 – Maja Dzafic, CRM Manager – Nordic Choice Hotels

De enkle poengene: hvordan vi gjør lojalitet lønnsomt?

Les mer om foredraget!

Maja skal snakke om hvor lønnsomt lojalitetskampanjer kan bli og hvordan de har gått for “De enkle poengene” for å skape denne lønnsomheten.

14:20 – Hilde Maria Rustad, Head of CRM  – OBOS

OBOS ruster seg for en digital fremtid

Les mer om foredraget!

OBOS er Norges største boligbyggelag med over 400 000 medlemmer. Som en innovativ organisasjon har OBOS besluttet at konsernet fremover skal satse betydelig på digital tjenester og CRM. Hilde vil i sitt foredrag fortelle hvordan OBOS jobber for å oppnå forbedret kundeopplevelse og hvilke ambisjoner de har for de neste årene på CRM og lojalitet.

 14:40

Kaffepause

14:50 – Pierre Million, CRM Manager – Bokus

Er det lønnsomt å ha kundetilpassede tilbud?

Les mer om foredraget!

Er det verdt å bruke tid på personalisering av kommunikasjonen? Hvilken effekt får vi, og øker konverteringsgraden og omsetningen? Her får du konkrete eksempler på vellykkede investeringer som virkelig har gitt resultater. Vi får se hvordan vi med enkle middel kan differensiere våre e-poster for å skape hundrevis av kundetilpassede varianter.

15:30 – Ole Heintz, Adm. dir. – Convert

Hvordan påvirker brukeropplevelse kundelojalitet innen e-handel?

Les mer om foredraget!

Ole er blant Norges ledende eksperter på brukeropplevelse innen e-handel, og vil forsøke å svare på spørsmål som: Hvor lite skal til for å skape en dårlig brukeropplevelse innen e-handel, og hvordan påvirker det lojalitet? Hvorfor taper e-handelsaktører store summer på for dårlig brukeropplevelse, uten å selv være klar over dette?

16:00 – Avslutning i Vika Kino og ferden går videre til Holbergsgate 21!

Avslutning

 

Kvelden fortsetter for de som vil med mat, drikke og en runde shuffleboard hos Oculos i Holbergsgate 21. Velkommen!